Despre restaurant

Restaurant Alex Galati

Despre Restaurant Alex


Poveștile au viață dacă le lași să se petreacă…

Se spune că atunci când tradiția se îmbină cu localul, cu generoase produse 100% naturale, rezultă modernismul. Cu o sumedenie de gusturi, mirosuri și culori care încep să cinstescă pământul, omul, comunitatea, viața. Iar dincolo de iureșul vieții și al orașului, timpul uită să curgă, dacă știi ce să-i dai.

Dar atunci când ajungi la Dunăre și te oprești în fața unui restaurant cu ușile mari larg deschise, ce te invită la un vals încălzit cu nuanțe tari și gusturi de tradiție italiene fine, nu poți decât să accepți provocarea. Te cinstesc paharele zvelte ca niște sânziene, scaunele te poftesc la relaxare, iar decorul și oamenii intră în voia ta cu toată priceperea lor și dulceața.

Și o dată ce ai intrat, vei simți că ne-am pus mâna pe inimă și am făcut o selecție de preparate cu specific italian, de revarsă toate a istorie, tradiție, bucătărie și concepte unice.

Aici, noi coacem pâinea frământată de noi și crescută cu maia. Facem singuri pizza și pastele de casă, plus alte diversități în farfurie sau pahare, la care adăugăm sosuri sau deserturi catifelate. Întreg meniul va uimi printr-o varietate gastronomică impresionantă. Oferim doar mâncare extrem de sanatoasă, preparată doar cu legume și condimente naturale, unele aduse direct din Italia.

Tocmai din dorința de a mânca produse autohtone, am achiziționat frigidere de maturare pentru a matura carnea noastră românească, sănătoasă. Un exemplu perfect al celor mai înalte cerințe de calitate, pentru că atunci când carnea e maturată devine incredibil de delicată și dezvoltă o varietate de arome inimaginabile. Iar vinurile, cele mai selecte.

Nu mai spunem de gustul pământului din legumele și fructele pe care le achiziționăm doar de la furnizorii noștri locali cu care ne mândrim.

Omagiem mâncarea gătită cu drag, într-un cadru intim, elegant, cu note diferite de ce ai fost obișnuit. Specificul culinar vine dat de feluritele rețete de mâncare traditionale italiene și nu numai, acompaniate de o largă selectie de vinuri din cele fine.

Așteptările tale de călător gurmand vor fi împlinite, așa că Bine ai venit. Si Bine vei reveni…

Alex, Master of Meat. (Since 1991)

Într-o singură cuvântare, suntem precum sloganul nostru: Sigur, Altfel!

Exemple de evenimente

Workshop-uri

Petreceri

Evenimente corporate

Aniversări

Spectacole

Zonele restaurantului, toate încăpătoare, delicate și elegante.
Iar mâncarea te va îmbina spre boema și splendoarea Italiei, cu preparate nemaivăzute.

Ca și meniu, dăm foarte puțin din casă...


Vor fi paste și pâine făcute de casă. Carne maturată pentru zile generoase, multe preparate cu specific Italian și fructe de mare.

Un exemplu perfect al celor mai înalte cerințe de calitate, pentru că atunci când carnea e maturată devine incredibil de delicată și dezvoltă o varietate de arome inimaginabile. Iar vinurile, cele mai selecte.

Un stil aparte, propriu, multe direcții. Producție locală îmbinată cu tradiție 100% natural cu amprente italienești. Totul va fi materie primă cu gust de tradiție și tehnici modern date cu mirodenii din care vom găti mâncare cu toată inima.

Exact ca atunci când tradiția se îmbină cu localul, cu generoase produse 100% naturale și rezultă modernismul cu o sumedenie de gusturi, mirosuri și culori care încep să cinstescă pământul, omul, comunitatea, viața. Să vezi și ce echipă de profesioniști avem.

Însă de la a ști până la a simți e o diferență foarte mare. Creăm ceva total nou pentru orașul Galați.. Vrei să afli continuarea?

Am deschis!


Spectacolul nostru care îți va face imediat cu ochiul se numește Alex, Master of Meat. (Since 1991). Trecând dincolo de toate, gata să vă aștepte cu multe surprize.

Ca și sloganul nostru…. Sigur, Altfel!

Bine ai venit în lumea noastră!
Bunătăți altfel. Mănânci, bei, te simti acasă! Te așteptăm cu drag să ne treci pargul!